На Хмельниччині працівники поліції попередили перевитрату державних коштів на суму понад ₴137 мільйонів

Співробітники Управління захисту економіки в Хмельницькій області не допустили перевитрати державних коштів, передбачених на ремонт автомобільних доріг.

Так, Службою автомобільних доріг області проводились відкриті торги на проведення ремонтних робіт автомобільних доріг області очікуваною вартістю понад 137 мільйонів гривень.

Переможцями було визнано підприємства, які запропонували найнижчу ціну по лотах. Проте, під час аналізу інформації, працівники Управління захисту економіки встановили, що запропонована вартість завищена і подальше укладання договорів з даними комерційними структурами може призвести до перевитрати коштів компанії.

Листи про виявлені порушення, які можуть призвести до негативних наслідків, правоохоронці направили до обласної Служби автомобільних доріг. За результатами розгляду відповідних листів торги на проведення ремонтних робіт автомобільних доріг області були відмінені.

Таким чином працівники УЗЕ завдяки здійсненню превентивної діяльності попередили перевитрату державних коштів на суму понад 137 мільйонів гривень.

Сектор комунікації за інформацією УЗЕ в Хмельницькій області

You may also like...