На Київщині судитимуть вбивцю 4-річного сина

До 15 років за гратами чи довічне ув’язнення – яке покарання обрати вбивці власної 4-річної дитини, вирішить суд, куди направлено усі матеріали по кримінальному провадженню за фактом умисного вбивства малолітньої дитини.

Нагадаємо, шокуюча подія сталась напередодні Нового року, 27 грудня 2019 року, в селі Велика Вільшанка, що на Васильківщині. Чотирирічну дитину в тяжкому стані з численними травмами тіла у вигляді перелому правої руки, лівої ноги, перелому ребер та кісток черепа, помітив на вулиці випадковий перехожий. Травми були не сумісні з життям, тож медикам не вдалося врятувати дитину.

1228_vasylkivdytyna1-obzb Судитимуть батька-вбивцю 4-річного хлопчика з Васильківщини

За підозрою у нанесенні смертельних побоїв хлопчику поліцейські затримали його батька, 37-річного чоловіка. На момент затримання вміст алкоголю в його крові становив 1,57 проміле. Чоловіку було повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років за гратами або довічне позбавлення волі. // Погляд

You may also like...