На Київщині у підпільному цеху з виготовлення підакцизних товарів вилучено продукції на ₴2,5 млн.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв, а також місце оптової реалізації нелегально виготовленої продукції й тютюнових виробів (ч. 2 ст. 199, ч. 3 ст. 204 КК).

За даними слідства, на території Київської області група осіб здійснювала протиправну господарську діяльність з виготовлення та реалізації фальсифікованих спиртовмісних напоїв. Небезпечний для життя та здоров’я людей фальсифікат виготовляли в приватному будинку одного з учасників групи.

Возможно, это изображение текст

Продукцію власного виробництва та фальсифіковані алкогольні вироби з підробленими марками акцизного податку, а також тютюнові вироби різних виробників без акцизу реалізовували оптовими партіями перевіреним клієнтам.

Нет описания фото.

За результатами обшуків вилучено 6400 пачок тютюнових виробів, 1435 літрів спирту, 10400 літрів алкогольних виробів, тару для пакування і розливу, та обладнання для виробництва.

Возможно, это изображение 3 человека

Орієнтовна вартість вилученої з незаконного обігу підакцизної продукції становить 2,5 млн грн.

На даний час у рамках розслідування встановлюється повне коло осіб, причетних до зазначеної діяльності.

Досудове розслідування здійснюється детективами територіального управління БЕБ у Київській області, оперативний супровід – УСР ДСР Нацполіції в Київській області.

Київська обласна прокуратура

You may also like...