На Луганщині чоловіка затримали на спробі підкупити поліцейського

Раніше судимий за зберігання наркотиків мешканець міста Золоте Луганської області був викритий у вчиненні аналогічного злочину. За можливість уникнути цього разу покарання чоловік намагався надати хабаря посадовцю поліції.

Працівники Луганського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ отримали інформацію від начальника відділення поліції №1 Попаснянського ВП ГУНП у Луганській області. Капітан поліції повідомив про факт пропозиції йому неправомірної вигоди.

Встановлено, що хабаря запропонував 31-річний житель міста Золоте. У 2019 році чоловік був засуджений за зберігання наркотиків. Однак знову був викритий правоохоронцями у вчиненні наркозлочину. За непритягнення до відповідальності підозрюваний вирішив надати хабаря поліцейському.

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчі Попаснянського ВП, за процесуального керівництва прокуратури області, внесли відомості до ЄРДР за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримали на передачі неправомірної вигоди – 13 тисяч гривень. Готується оголошення про підозру фігурантові. Він відповідатиме і за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, і за спробу надати хабаря службовій особі.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

You may also like...