На Львівщині зловмисник підробляв посвідчення військовозобов’язаного та перепустки 

Двадцятирічного жителя Львівського району викрили оперативники Управління міграційної поліції у Львівській області спільно з слідчими відділу Львівського районного управління поліції №1, оперативниками Управління кримінального аналізу поліції Львівщини військовослужбовцями 7 прикордонного загону, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, зловмисник виготовляв підроблені тимчасові посвідчення військовозобов’язаного з відміткою «знятий з військового обліку». а також підроблені перепустки, які надають можливість переміщення в умовах комендантської години. Вартість підробленої перепустки становила для «клієнта» 200 доларів США, а вартість підробленого посвідчення військовозобов’язаного – 40 тисяч гривень.

Правоохоронці задокументували кілька епізодів незаконної діяльності зловмисника та 3 лютого, за силової підтримки бійців батальйону поліції особливого призначення поліції Львівщини, затримали його порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Поліція Львівської області

You may also like...