На Рахівщині викрили групу крадіїв, причетних до низки злочинів на території району

Поліція Закарпаття продовжує тиск на злочинність. Поліцейські викрили чергову групу осіб, яка систематично «працювала» в Рахівському районі. Зухвало проникаючи до приватних будівель, вони викрадали майно потерпілих, після чого зникали у невідомому напрямку.

У результаті фахово проведеної роботи оперативників та слідства, на слід зловмисників вдалося вийти. Уже на сьогодні поліцією задокументовано понад 10 злочинів, скоєних цими особами.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Крадіжки були вчинені у селах Луг, Богдан, Лазенщина та у районному центрі. Учасниками групи є 22-річний житель села Богдан та 29-річний рахівчанин. З приватних помешкань потерпілих фігуранти викрадали електроінструменти та інші особисті речі господарів.

Окрім цього встановлено, що вони також причетні до угону двох транспортних засобів. З території приватних дворогосподарств чоловіки викрали два мотоцикли марки «Kawasaki» та « Shineray».

Частину крадених речей підозрювані встигли перепродати. Транспортні засоби та інші речові докази вилучили та після проведення експертиз вони будуть повернуті потерпілим.

Слідчі інкримінують підозрюваним крадіжку, вчинену з проникненням та незаконне заволодіння транспортним засобом. Також сторона обвинувачення звертатиметься до суду для обрання фігурантам запобіжного заходу, клопотатимуть про тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...