На Рівненщині розшукують підозрюваного у вбивстві 21-річної дівчини (фото)

Сьогодні, шостого січня, тіло 21-річної жительки обласного центру, яку місяць розшукували поліцейські, виявили під час санкціонованого обшуку у підвальному приміщенні, яким користується житель міста Здолбунів.

Нагадаємо, до поліції іще 22 грудня повідомила 53-річна рівнянка, що її дочка два тижні тому пішла з дому і не повернулася. Жінка не одразу звернулася до правоохоронців, адже дівчина і раніше залишала домівку.

нож

Відомості за цим фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Оперативники розпочали пошуки зниклої, до яких залучили й громадськість через засоби масової інформації.

У результаті проведених слідчих дій та оперативних заходів працівники карного розшуку Рівненського районного та обласного управління поліції встановили, що до зникнення рівнянки може бути причетний 27-річний житель Здолбунова. Чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків.

На изображении может находиться: 1 человек, часть тела крупным планом

Алексюк Микола Олегович, 1993 р.н., житель м. Здолбунів

Сьогодні, шостого січня, поліцейські провели санкціоновані обшуки у його квартирі, а також у підвальному приміщенні, яким він користується. У підвалі поліцейські виявили загорнуте у тканину тіло 21-річної безвісти зниклої із ножовим пораненням в області спини. Тіло відправили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті.

Поліцейські з’ясували, що у період із п’ятого по шосте грудня, у квартирі 27-річного здолбунівчанина виникла сварка між господарем та 21-річною рівнянкою, під час якої чоловік наніс удар ножем в спину дівчині.

Під час обшуку квартири криміналісти виявили сліди крові та інші речові докази. Відтак, сьогодні слідчі повідомили про підозру 27-річному жителю Здолбунова у вчиненні умисного вбивства та вручили його матері підозрюваного. Наразі зловмисника оголошено в розшук. Проводяться слідчі дії та розшукові заходи щодо його місця знаходження.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

You may also like...