На столичній Оболоні затримали квартирних крадіїв

У зловмисників вилучили речі потерпілих та спеціальні засоби й інструменти для вчинення злочину. Розпочато кримінальне провадження.

На спецлінію 102 зателефонувала киянка та повідомила, що побачила, як невідомий заліз у вікно на першому поверсі сусідського будинку. На вказану адресу миттєво виїхали наряд реагування поліції охорони, працівники карного розшуку та слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещении

Правоохоронці разом із власником зайшли до квартири та виявили безлад у кімнатах. Під час огляду помешкань поліцейські виявили та затримали чоловіка, який ховався у шафі, а на вулиці – його спільника, який спробував втекти.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

Слідчі вилучили у затриманих речі господарів: взуття, ноутбук, столові прибори, прикраси, наручні годинники, мобільний телефон, а також інструменти, за допомогою яких вони пошкодили вікно та проникли в оселю. Правопорушниками виявились 43-річний та 45-річний кияни, які притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Зловмисників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Фігурантам оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...