На столичному Харківському масиві затримали підозрюваного у пограбуванні

Чоловік погрожував адміністратору закладу та намагався заволодіти грошима з каси. Грабіжника затримали охоронці та передали його працівникам поліції. Розпочато кримінальне провадження.

На спецлінію 102 надійшов сигнал від працівників охоронної фірми. Вони повідомили, що затримали чоловіка, який намагався вчинити грабіж.

На місці події слідчо-оперативна група районного управління поліції встановила, що у приміщенні на вулиці Драгоманова чоловік вирішив заволодіти грошима.

Дочекавшись відсутності відвідувачів, він зайшов до закладу, де, погрожуючи застосуванням сили, став вимагати у 22-річної дівчини-адміністратора видати з каси гроші. Під час розмови працівниця непомітно натиснула кнопку виклику охорони, тож зловмисника швидко затримали.

Нападником виявився 29-річний житель Черкаської області. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...