На столичному Подолі зловили серійного крадія

Слідчі довели причетність правопорушника до 20-ти злочинів. За скоєне фігурантові загрожує до шести років позбавлення волі.

До чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку із салону краси на вулиці Воздвиженській. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Изображение

По прибуттю на виклик правоохоронці встановили, що до підсобного приміщення зайшов чоловік, викрав звідти речі та намагався втекти. Проте його швидко затримали працівники закладу та зателефонували на 102. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили та вилучили у підозрюваного викрадене майно.

За словами начальника Подільського управління поліції Владислава Іщенка, правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Ним виявився 31-річний уродженець Волинської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Доведена його причетність до скоєння 20-ти крадіжок у Подільському районі столиці. Окрім цього, встановлено, що зловмисник також вчиняв крадіжки в інших районах міста».

Изображение

Триває досудове розслідування в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

Яна Кулик

You may also like...