На Вінниччині поліція затримала домашнього кривдника, який з ножем напав на батьків

16 грудня нетверезий вінничанин, озброївшись ножем, погрожував фізичною розправою своїм батькам. Вгамували чоловіка сусіди й викликали поліцію.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, близько 20.00 до поліції надійшло повідомлення, що за місцем проживання 34-річний чоловік вчиняє домашнє насильство відносно своїх батьків. Сусіди, почувши крик, вгамували агресора та передали його працівникам поліції, які прибули на виклик.

нож

Як з’ясувалось, чоловік повернувся додому в стані сп’яніння та безпричинно влаштував сварку з батьками. Спочатку він застосував фізичну силу до матері, а потім схопив ніж та погрожував фізичною розправою батькові.

Правопорушник, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за домашнє насильство, виправдовується тим, що через стан сильного алкогольного сп’яніння не контролював свої дії.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). За таке правопорушення чоловіку загрожує до 7 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Відділ комунікації поліції у Вінницькій області

You may also like...