Низка тяжких злочинів обернеться для зловмисника черговим терміном ув’язнення

Під процесуальним керівництвом Маріупольської місцевої прокуратури №2 завершено розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.15, ч.1 ст.115 (незакінчений замах на умисне вбивство), ч.2 ст.186 (грабіж), ч.2 ст.187 (розбій) КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що 48-річний мешканець м. Маріуполя, раніше неодноразово судимий, через два місяці після звільнення з місць позбавлення волі, а саме – у липні поточного року, скоїв ряд умисних тяжких злочинів.

Так, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник наніс два удари ножем в область шиї 46-річному чоловіку, і лише завдяки втручанню свідка – жінки, яка відібрала у нього ніж, потерпілий залишився живим.

Наступного дня він вирвав сумку та відкрито викрав грошові кошти у сумі 1500 грн у 72-річної жінки, а згодом, погрожуючи ножем, напав на 14-річну дівчинку та відібрав у неї мобільний телефон.

За принципової позиції прокурора, після затримання зловмиснику було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На теперішній час обвинувальний акт прокуратурою погоджено та спрямовано до суду.

Прес-служба прокуратури Донецької області

You may also like...