Під час передачі великої партії психотропів на Львівщині поліцією Закарпаття затримано активного члена міжрегіонального злочинного угруповання

У селі Винники Львівської області правоохоронці затримали одного з членів міжрегіонального угруповання, яке систематично переправляло психотропні речовини до Закарпаття. Чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України. Його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі відділу з розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи СУ ГУНП в Закарпатській області спільно з Управлінням протидії наркозлочинності та бійцями роти поліції особливого призначення, за процесуального керівництва прокуратури області, на Львівщині затримали активного члена міжрегіонального злочинного угруповання.

На изображении может находиться: один или несколько человек, автомобиль и на улице

Встановлено, що особи займалися розповсюдженням наркотичних препаратів на території кількох областей.

У вівторок, 5 листопада, 48-річний дніпрянин намагався переправити до Закарпаття чергову партію метамфетаміну. Дилера затримали у селі Винники Львівської області. Слідством встановлено, що саме на Львівщині фігурант мав обмінятися товаром іще з одним членом угруповання, місце перебування якого зараз встановлюється.

Під час огляду автомобіля «Audі Allroad», на якому пересувався підозрюваний разом з дочкою, правоохоронці виявили пакунок з психотропною речовиною метамфетамін, вагою 500 грамів.

У ході проведення оперативних заходів слідчим управлінням ГУНП в Закарпатській області проведено 5обшуків за місцем проживання фігурантів – Ужгороді, Дніпрі, та Мукачеві. У фігурантів кримінального провадження вилучено 15 грамів амфетаміну і 1100 євро, мобільні телефони, сім-картки, які члени угруповання використовували для обміну інформацією.

Мешканця Дніпра, якого обгрунтовано підозрюють у вчиненні злочину за частиною 3 статті 307 ККУ, тобто збут психотропів у особливо великих розмірах групою осіб, затримано у порядку статті 208 КПК України. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Сьогодні, 7 листопада, відбулося засідання суду. У зв’язку з тим, що сторона розслідування надала повноцінну доказову базу щодо фігуранта провадження, суддею Ужгородського міськрайонного суду було ухвалене принципове і виважене рішення – визначити для підозрюваного сувору міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі майже 2 мільйони гривень.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...