Поліцейські затримали двох підозрюваних у вбивстві жителя Славутського району

Тіло чоловіка в меліоративній водоймі помітила мешканка села Довжки та викликала поліцію. Згодом встановили, що чоловік помер від травматичного шоку, викликаного численними переломами

Працівники поліції Хмельницької області встановили та затримали двох мешканців Славутського району, яких підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, повідомила Depo.Хмельницький речниця ГУНП в області.

Копи затримали двох підозрюваних у вбивс…

“Їхньою жертвою став 44-річний односельчанин. Тіло чоловіка 29 січня в меліоративній водоймі помітила мешканка села Довжки та викликала поліцію. В результаті судово-медичної експертизи фахівці встановили, що чоловік помер від травматичного шоку, викликаного численними переломами”, – каже поліцейська.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України та розпочали розслідування.

У ході розслідування поліцейські встановили, що до смерті потерпілого причетні двоє селян, які напередодні вживали разом з ним алкоголь. Вони побили чоловіка в процесі розпиття спиртного і залишили його в місці побиття. Допивши горілку, виявили що останній помер. Тому, намагаючись приховати сліди злочину, підозрювані відволокли тіло за село і скинули в меліоративний рів.

Обох чоловіків затримали правоохоронці, а суд у якості запобіжного заходу призначив їм тримання під вартою на період досудового слідства. Відповідно до ч.2 ст.121 ККУ за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

You may also like...