Поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні киянина

Молодик вдарив потерпілого та забрав у нього телефон, але наряд полку поліції особливого призначення оперативно розшукав зловмисника. За скоєне йому загрожує до шести років ув’язнення.

До поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення від чоловіка про те, що на вулиці Набережно-Корчуватській невідомий побив його та відібрав смартфон.

На изображении может находиться: один или несколько человек и на улице

Слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції виїхала на місце скоєння правопорушення, а для затримання зловмисника спецпризначенці почали відпрацювання району.

За словами слідчого Голосіївського управління поліції Олега Яковченка, підозрюваний підбіг до потерпілого, спричинив йому тілесні ушкодження, після чого забрав ґаджет:

«Фігурант відразу після злочину втік, але поліцейські розшукали правопорушника. Під час обшуку у нього виявили мобільний телефон заявника. Слідчі затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – раніше не судимий уродженець Закарпатської області, 2000 року народження. Ми перевіряємо його причетність до вчинення майнових злочинів на території столиці».

Правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до шести років позбавлення волі. Суд обрав молодику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...