Поліцейські затримали злодія, який на столичному Подолі обікрав перехожого

Зловмисник непомітно поцупив ґаджет у власника, коли той очікував таксі. Правоохоронці вилучили викрадений мобільний телефон та повідомили фігуранту про підозру.

До поліції Києва звернувся місцевий мешканець із повідомленням про те, що його обікрали на Контрактовій площі. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження.

поліцейські затримали чоловіка, який на столичному подолі обікрав перехожого

У подальшому правоохоронці з’ясували, що подія відбулась, коли заявник після зустрічі з друзями чекав на таксі, щоби поїхати до дому. Поки він очікував на авто, до нього підійшов невідомий та почав спілкуватись. Згодом, коли незнайомець пішов, потерпілий виявив відсутність мобільного телефону у кишені куртки.

Оперативники розшукали підозрюваного в іншому районі столиці – ним виявився 34-річний місцевий мешканець. З оселі фігуранта поліцейські вилучили викрадений ґаджет та інші речові докази вчинення злочину.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...