Повідомлено про підозру жінці, яка під приводом надання допомоги обікрала мешканку столиці

За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До столичної поліції звернулась потерпіла та повідомила, що її обікрала наглядно знайома. Правоохоронці опитали заявницю та розпочали пошуки підозрюваної.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, люди сидят и в помещении

Як розповів заступник начальника відділу поліції №1 Шевченківського управління поліції Максим Васильченко, зловмисниця запропонувала потерпілій допомогу та пообіцяла супроводжувати її в банк, аби та взяла кредит:

«Вони зустрілись у кафе на вулиці Політехнічній. У той час коли жінка відволіклась, зловмисниця поцупила її іноземну валюту та 15000 гривень, після чого втекла».

Під час комплексу оперативних заходів співробітники карного розшуку затримали правопорушницю та вилучили в неї частину викрадених грошей. Затримана – 1974 року народження – раніше судима за вчинення шахрайських дій.

«Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили фігурантці про підозру. Вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу», – додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...