Працівника військкомату затримали на одержанні 1500 доларів хабара

Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України під час одержання неправомірної вигоди затримано провідного спеціаліста одного із відділень Фастівського об’єднаного міського військового комісаріату Київської області (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, державний службовець отримала від громадянина України 1500 доларів США хабара за не призов на військову строкову службу іншого громадянина України та визнання його непридатним до військовоі служби за станом здоров’я.

Викрито службовця прокурорами спільно зі слідчими ГУ Нацполіції у Київській області за оперативного супроводу ГВ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ у м. Києві та Київській області.

Наразі проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, встановлюються інші службові особи, причетні до цього злочину. Вирішкується питання щодо повідомлення затриманій особі про підозру.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба військової прокуратури
Центрального регіону України

You may also like...