Прокуратура Київщини домоглась арешту земельної ділянки в місті Ірпінь, на якій зводиться черговий незаконний житловий комплекс

Ірпінським міським судом Київської області 20.11.2019 винесено ухвалу, якою задоволено клопотання Києво-Святошинської місцевої прокуратури про арешт земельної ділянки площею 3,5 га в місті Ірпінь.

На вказаній земельній ділянці в 2006 році планувалося збудувати хірургічний медичний комплекс із спеціалізованою науковою та клінічною базою, зокрема міський пологовий будинок на 150 ліжок з гінекологічним відділенням з подальшою безоплатною передачею його до комунальної власності територіальної громади міста. Натомість, в порушення Договору оренди там будуються багатоквартирні житлові будинки.

Нет описания фото.

Суд дослідивши надані матеріали встановив, що клопотання прокурора обґрунтоване і підлягає задоволенню. Відтак постановив накласти арешт на земельну ділянку шляхом заборони відчуження, користування та розпорядження нею, що унеможливить продовження незаконного будівництва та відновить порушені інтереси держати та територіальної громади міста.

Прокуратура Київської області

You may also like...