Схоже що справу по ОЗГ судді Вовка “зливають” остаточно

Суддя Вищого антикорупційного суду Андрій Біцюк відмовився подовжувати строки розслідування у справі про створення злочинної організації і захоплення влади суддями Окружного адмінсуду Києва, зокрема його головою Павлом Вовком.

Про це йдеться в повідомленні Центру протидії корупції.

Image may contain: 1 person, text

Детективи просили ще два місці для проведення розслідувння, адже воно закінчується 17 січня. Раніше Біцюк подовжував цей строк без проблем. Сьогодні не зробив цього, повернувши клопотання назад детективу.

Причини в ЦПК не знають, адже немає повного рішення. Скоріш за все, ми його і не дізнаємося, бо у цій справі рішення не публікують взагалі.

Як зазначають активісти – це серйозна загроза справі. Оскаржити рішення не можна, тож тепер справу або призупинять, або закінчать досудове розслідування раніше, залишивши її неготовою.

Вчора цей же суддя Біцюк відмовився застосувати примусовий привід судді Вовка, який ігнорує засідання, до Антикорсуду. Хоча є відеозапис, де Вовку вручають повістку, тож він знає про засідання.

Цікаво, що нещодавно на Біцюка відкрила дисциплінарне провадження Вища рада правосуддя, члени якої фігурують на сумнозвісних плівках Вовка.

Чи пов’язані ці речі? Залишається тільки здогадуватися, зазначає ЦПК.

You may also like...