Службову особу Держмитслужби викрили у спричинені збитків Держбюджету

За матеріалами управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у м. Києві викрито службову особу Київської митниці Держмитслужби, яка своїми діями завдала збитків Державному бюджету в значному розмірі.

При оперативному супроводженні управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у м. Києві, за процесуального керівництва Київської міської прокуратури, слідчі ТУ ДБР у м. Києві вручили повідомлення про підозру державному інспектору Київської митниці Держмитслужби у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України.

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)

В ході досудового розслідування встановлено, що державний інспектор Київської митниці Держмитслужби використовуючи службове становище, всупереч інтересам служби, з метою отримання неправомірної вигоди здійснив розмитнення медичного обладнання, в порушення норм податкового та митного законодавства, безпідставно застосував ставку податку на додану вартість у розмірі 7%, внаслідок чого держаний бюджет України недоотримав податок на додану вартість на суму, що на момент вчинення злочину у сто і більше разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян.

Державна фіскальна служба України

You may also like...