Смерть нардепа Давиденка: нові подробиці

Нагадаємо, 23 травня 2020 року тіло Давиденка було знайдено з вогнепальним пораненням в голову у вбиральні його приймальної на вулиці Велика Васильківська, 4А у Києві. Тіло виявила прибиральниця близько пів на сьому вечора.

Правоохоронні органи на початку розслідування розглядали версію про самогубство, вбивство або інсценування самогубства. Згодом справу було перекваліфіковано як умисне вбивство.

На изображении может находиться: 1 человек, часть тела крупным планом

Поруч із тілом знайшли зброю марки Glock, яка є нагородною та була власністю Давиденка. Також слідчі знімають відео з камер спостереження поблизу місця події та з камер спостереження в його офісі.

Вдень 22-го травня він написав останній пост у Facebook щодо боротьби з коронавірусом.

23 травня він повернувся до Києва з міста Козелець на Чернігівщині, але протягом дня на дзвінки не відповідав. О 16-й годині дня у нього мала відбутися зустріч із іншим народним депутатом України Борисом Приходьком, але коли той прийшов, то офіс був зачинений.

Колега Давиденка по групі «Довіра» у Верховній Раді України Сергій Шахов заявив, що відкидає версію про самогубство і вважає, що Давиденка було вбито.

Вартові еспресо

You may also like...