Столичні поліцейські протягом доби розкрили розбійний напад

Правопорушники обпоїли чоловіка сильнодіючим медичним препаратом та відібрали цінні речі. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Інцидент трапився у Солом’янському районі. У ході патрулювання території Центрального залізничного вокзалу оперативники побачили автомобіль швидкої медичної допомоги. З’ясувалось, що там перебуває чоловік у сильному алкогольному сп’янінні, в якого щойно невідомі відібрали мобільний телефон та гроші.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Як розповів заступник начальника відділу поліції на станціях залізничного транспорту поліції Києва Руслан Мангуш, переглянувши записи з камер відео спостереження, оперативники встановили, що двоє чоловіків вживали алкоголь разом з потерпілим:

Возможно, это изображение (один или несколько человек)

«Один з фігурантів непомітно підсипав невідому речовину у напій чоловіка, а коли тому стало зле, спільники викрали з його кишені гаджет та втекли. Одного з них затримали неподалік місця події. У ході поверхневого огляду у нього виявили сильнодіючий лікарський препарат. Іншого ми затримали наступного дня. У нього виявили мобільний телефон, який належить потерпілому. Обох фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Наразі затриманим повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...