Столичні поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень двом медичним працівникам

23-річного молодика доставили до управління поліції для з’ясування усіх обставин події. За цим фактом розпочато два кримінальних провадження.

Вчора близько 20:00 до Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік, якому викликали швидку для надання медичної допомоги, напав на фельдшера.

Попередньо встановлено, що зловмисник викликав лікарів для надання йому допомоги, так як з його слів, невідомий нібито розпилив йому в обличчя газ. Коли приїхала медики і почали надавати допомогу потерпілому в кареті швидкої, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив з ними конфлікт. Внаслідок цього двоє медиків отримали тілесні ушкодженні.

На місці події правоохоронці провели ряд необхідних першочергових слідчих дій, опитали свідків, очевидців та прийняли заяви від потерпілих. Окрім цього поліцейські затримали зловмисника та доставили до територіального управління поліції. Ним виявився 23-річний уродженець міста Олександрії Кіровоградської області.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють усі обставини та мотиви вчинення даного кримінального правопорушення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...