Суддя використовувала фальшивий паспорт для перетину лінії розмежування 

За дорученням заступника Генерального прокурора, судді Волноваського районного суду Донецької області повідомлено про підозру. Суддя підозрюється у використанні завідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Краматорську.

ДБР повідомило про підозру судді яка використовувала «фальшивий» паспорт для перетину лінії розмежування 

За даними слідства, суддя, нехтуючи застереженнями встановленого порядку виїзду працівників суду, виїздила на тимчасово окуповану територію Донецької області. Для того, щоб приховати факти перетину лінії розмежування, суддя для підтвердження своєї особи на контрольно-пропускному пункті надавала прикордонникам «фальшивий» паспорт з власним фото, але під іншим ім’ям.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Донецької області. Оперативний супровід – ГУ Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях.

У разі доведення вини, підозрюваній загрожує покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 2 років.

ДБР

You may also like...