Судитимуть директорку підприємства, яка заволоділа бюджетними коштами під час реконструкції спортмайданчика для дітей

Шевченківською окружною прокуратурою м. Харкова затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо директорки ТОВ за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем у великих розмірах (ч. 4 ст. 191 КК України) та за фактом службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 366 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у 2020 році між комунальним підприємством та ТОВ укладено договір щодо реконструкції спортивного майданчика в одній з харківських шкіл.

Возможно, это крупный план (1 человек и текст)

Але директорка підприємства вирішила «нажитись» на дітях. Підприємиця оформила та підписала документи, до яких внесла недостовірні відомості. У них обвинувачена завищила вартість будівельних робіт на суму понад 600 тис. гривень.

Підписані нею документи стали підставою для перерахування на рахунок ТОВ бюджетних коштів за вказані роботи.

Справу розглядатимуть у Дзержинському районному суді м. Харкова.

Досудове розслідування проводив СВ Харківського РУП №3 ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Харківській області.

Максимальна санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні з

Харківська обласна прокуратура

You may also like...