Судитимуть учасників злочинного угруповання, які викрадали дизпаливо з підприємства Укрзалізниці

Прокурори Запорізької обласної прокуратури та Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя скерували до суду обвинувальний акт стосовно злочинного угруповання за фактом привласнення чужого майна (ч. 5 ст. 191 КК України).

Розслідуванням встановлено, що впродовж тривалого часу матеріально відповідальна особа структурного підрозділу АТ «Укрзалізниця» разом із підлеглими здійснювали розкрадання дизельного пального шляхом систематичної викачки з паливних баків ремонтних дрезин та в інший спосіб. Викрадене зберігали у заздалегідь підготовлених місцях, яке потім реалізовували на території Запоріжжя. Нестачу пального змовники приховували шляхом внесення недостовірної інформації до звітної документації.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу УСР в Запорізькій області ДСР Нацполіції України.

Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Запорізька обласна прокуратура

You may also like...