У Броварах поліція затримала ґвалтівника 51-річної жінки, яка має інвалідність першого ступеню

51-річна жінка, яка має інвалідність першого ступеню, стала жертвою свого знайомого, на три роки старшого від неї.

Зловмисник запросив її до себе в гості, оскільки жінка товаришувала з його співмешканкою. Не вбачаючи небезпеки, постраждала погодилася. Однак, товаришки у квартирі не було, а чолов’яга зачинив двері на ключ. Три дні він утримував свою жертву проти її воли, вчиняв щодо неї дії сексуального характеру застосовуючи фізичне насильство.

Изображение

Коли врешті товаришка повернулася додому, побачила побиту подругу та одразу повідомила до поліції.

Правоохоронці затримали ґвалтівника в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Із квартири поліцейські вилучили речі потерпілої, в якості речових доказів.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування), ст. 153 (Сексуальне насильство вчинене неприродним способом) та  ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Проекти підозр направлено на погодження до прокуратури.

Постраждала наразі знаходиться у лікарні, в неї перелом плечової кістки, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій грудної клітини.

Відділ комунікації поліції Київської області 

You may also like...