У Чернівцях поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві товариша

18 лютого в обласному центрі під час конфлікту чернівчанин завдав своєму знайомому декілька ударів ножем. Унаслідок отриманих травм 46-річний місцевий житель помер на місці інциденту. Правоохоронці оперативно затримали зловмисника. Наразі слідчі поліції вже повідомили затриманому про підозру.

Уночі 18 лютого до поліції надійшло повідомлення від лікарів про виявлення 46-річного чоловіка без ознак життя в помешканні у Чернівцях. Для з’ясування обставин загибелі чернівчанина на місце події виїхали співробітники обласного Управління карного розшуку, слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції та патрульні поліцейські.

На місці інциденту правоохоронці встановили, що під час спільного розпивання алкоголю між двома чоловіками виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. В ході конфлікту 51-річний місцевий житель наніс два удари кухонним ножем в живіт гостеві. Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень 46-річний чернівчанин помер.

Поліцейські оперативно затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці направили тіло загиблого для проведення судово-медичної експертизи.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці готують клопотання до суду про обрання фігуранту запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

You may also like...