У Кам’янці-Подільському потерпілий допоміг поліцейським затримати квартирного злодія

43-річний власник квартири в обідню пору прийшов додому і застав там непроханого гостя. Чоловік викликав поліцію і намагався відібрати у зловмисника викрадені кошти. У ході сутички злодій зламав потерпілому палець і все-таки вирвався, щоб втекти, але на виході з під’їзду його затримали поліцейські, котрі якраз приїхали на виклик.

Події мали місце в одній із багатоповерхівок по вулиці Огієнка вчора, 15 квітня, близько 13.00 години. 43-річний власник приїхав на обід і побачив, що у квартирі господарює незнайомець. Потерпілий одразу викликав поліцію, а сам тим часом намагався вихопити з рук злодія тисячу гривень, які той викрав.

Під час сутички зловмисник зламав потерпілому палець і все-таки вирвався, щоб втекти, але на виході з під’їзду його затримали працівники Кам’янець-Подільського відділу поліції, які приїхали на виклик.

Злодієм виявився 36-річний житель міста Маріуполь Донецької області. Чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. У квартиру проник шляхом підбору ключа.

Наразі зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло) ККУ, санкція якого передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Поліцейські перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

You may also like...