У Києві оперативники затримали двох іноземців за крадіжку з автівки

Зловмисники проникли до автомобіля через незачинені двері та викрали звідти майно власника. За скоєне їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Під час патрулювання території Голосіївського району на вулиці Вільямса співробітники карного розшуку помітили підозрілих осіб із сумками та вирішили зупинити їх. У ході перевірки вмісту пояснити походження речей чоловіки не змогли та зізнались у крадіжці.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку Віталій Отрудько, поліцейські встановили, що правопорушники приїхали до столиці з Одеси:

«Затримані – 46-річний та 27-річний громадяни іноземної держави. Зараз ми перевіряємо їх причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста. Зловмисників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам оголошено про підозру. Їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...