У Києві правоохоронці затримали підозрювану у вбивстві співмешканця

Після спільного розпиття алкогольних напоїв між цивільним подружжям виник конфлікт, у розпал якого жінка схопила ніж і вдарила чоловіка. Розпочато кримінальне провадження.

Вчора близько 17-ї години до чергової частини управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що у квартирі на проспекті Перемоги виявили труп чоловіка із ножовим пораненням.

На місце події прибули екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, а також судово-медичний експерт. Правоохоронці встановили: чоловік і жінка разом вживали алкогольні напої. Потім вони почали сваритися – зловмисниця схопила ніж та вдарила ним чоловіка у груди. Від отриманої травми потерпілий помер на місці.

30-річну правопорушницю затримали на місці злочину. На даний час вона надає покази слідчим.  Також із помешкання криміналісти вилучили ніж, який направили на проведення експертного дослідження.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманій загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...