У Києві судитимуть чоловіка, який вбив свого сусіда

Потерпілий продав свій мобільний знайомому, проте на наступний день вирішив його забрати. Між чоловіками відбулась бійка, під час якої новий власник ґаджету ножем спричинив смертельне поранення опонентові. За скоєне фігуранту загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у серпні поточного року до столичної поліції звернулись працівники швидкої медичної допомоги із повідомленням про те, що біля будинку на вулиці Вишгородській вони надають допомогу чоловіку із ножовим пораненням. Для з’ясування усіх обставин за вказаною адресою виїжджала слідчо-оперативна група.

Возможно, это изображение (9 человек и на открытом воздухе)

Правоохоронці провели невідкладні слідчі дії та встановили, що між двома мешканцями будинку відбувся конфлікт через мобільний телефон, який потерпілий напередодні продав своєму сусіду, а потім намагався забрати. Між чоловіками виникла бійка, під час якої новий власник ґаджету вдарив опонента ножем у груди. Від отриманих поранень чоловік невдовзі помер.

Слідчі затримали 34-річного уродженця Луганської області та за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Наразі досудове розслідування завершено та матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом скеровано до суду для розгляду справи по суті. До вироку суду обвинувачений перебуватиме під вартою. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...