У Києві затримали чоловіка, причетного до розбійного нападу

Вчора ввечері на службу 102 зателефонували небайдужі перехожі та повідомили, що невідомий чоловік йде вулицею, а із сумки стирчить щось схоже на дуло зброї. Громадяни описали зовнішній вигляд та одяг чоловіка.

Відпрацьовуючи отриманий виклик, на одній із вулиць Дарницького району, патрульні помітили чоловіка, схожого за описом.

Інспектори зупинили громадянина, спілкуючись з поліцейськими, останній поводив себе дивно та помітно нервував. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у 19-річного чоловіка значну суму грошей, пояснити походження виявленого він не зміг. Також, поліцейські виявили у громадянина ніж, примотаний до ноги скотчем. Згодом, чоловік розповів інспекторам, що у сумці дійсно мав зброю та показав місце, де її сховав. Поліцейські затримали громадянина.

Нет описания фото.

У вказаному молодим чоловіком місці, патрульні виявили предмет, схожий на вогнепальну зброю та, ймовірно, набої до нього.

У процесі спілкування чоловік розповів, що причетний до розбійного нападу на вулиці Садовій. Громадянин, якого затримали патрульні, ймовірно, під погрозою вогнепальної зброї заволодів грошовими коштами з продуктового магазину.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям затриманого. // Вартові еспресо

You may also like...