У Києві судитимуть наркозбувачку

Зловмисницю поліцейські затримали «на гарячому» — вона саме сховала 42 закладки з наркотичними засобами. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження до суду. За скоєне їй загрожує до десяти років в’язниці.

Нагадаємо, у січні поточного року оперативники Дарницького управління поліції викрили 37-річну жінку у збуті психотропів. Тоді під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили в порушниці 24 згортки з психотропними речовинами — амфетаміном і солями PVP, які вона планувала розповсюдити на території столиці. Також, поблизу місця затримання, поліцейські виявили 42 схованки із наркотиками.

Возможно, это изображение 1 человек

Слідчо-оперативна група оглянула місце скоєння злочину та вилучила речові докази, які вказали на причетність жінці до наркозлочину. За цим фактом слідчі Дарницького управління поліції повідомили затриманій про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 1 ст. 307 — незаконне придбання та зберігання психотропної речовини з метою збуту та ч. 2 ст. 307 — незаконне придбання та зберігання особливо небезпечної психотропної речовини у великих розмірах з метою збуту Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за скоєне передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нет описания фото.

Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...