У Києві затримали чоловіка, підозрюваного у пограбуванні жінки

Зловмисник на вулиці відібрав у дівчини мобільний телефон але втекти йому завадили патрульні поліцейські. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

До столичної поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 20-річної мешканки Лісового масиву про те, що декілька хвилин тому невідомий відібрав у неї мобільний телефон. На Лісовий проспект оперативний черговий негайно направив слідчо-оперативну групу Деснянського управління поліції та наряд патрульної поліції.

Поліцейські встановили, що невідомий на вулиці підійшов до заявниці, вдарив її рукою по обличчю та вихопивши із рук потерпілої мобільний телефон втік у двори багатоповерхівок, де його затримали патрульні поліцейські.

Слідчі задокументували кримінальне правопорушення та вилучили у затриманого мобільний телефон потерпілої. Порушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, ним виявився уродженець Дніпропетровської області, 1998 року народження.

За вказаним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва поліцейські повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...