У Києві затримали чоловіка, який у трамваї пограбував пенсіонерку

Зловмисник зірвав з шиї потерпілої золоту прикрасу та втік. За скоєне правопорушення фігуранту повідомлено про підозру, йому загрожує до 10 років за гратами.

До поліції Деснянського району столиці надійшло повідомлення від 66-річної місцевої мешканки про те, що у салоні трамваю її пограбував невідомий та побіг в бік метро Чернігівська. На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу та патрульних поліцейських.

Під час проведення розшукових заходів наряд патрульної поліції за описом затримав нападника, якого в подальшому упізнала заявниця. У ході слідчих дій правоохоронці вилучили прикрасу, яку затриманий заховав у взуття. Фігурантом виявився 33-річний мешканець Дніпровського району, якого поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі, за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає покарання – до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...