У Приморську затримали чоловіка, який пограбував поштове відділення

Застосовуючи газовий балончик, зловмисник заволодів посилкою та втік на автомобілі. Поліцейські оперативно встановили його особу та місцезнаходження. Підозрюваного затримали в порядку статті 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження, повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

22 квітня близько 17:20 до Приморського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області звернувся співробітник одного з поштових відділень міста з заявою про пограбування.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції та наряд групи реагування патрульної поліції.

Потерпілий, чоловік 1986 року народження розповів, що в приміщенні поштового відділення зловмисник бризнув йому в очі з газового балончика, відкрито заволодів посилкою та втік з місця злочину на автомобілі. Заявник надав прикмети зловмисника та транспортного засобу, на якому він пересувався.

Менш ніж за півгодини працівники групи реагування патрульної поліції встановили особу та місцезнаходження підозрюваного. Ним виявився мешканець Бердянського району, 1983 року народження, який вже був судимий за корисливий злочин. Речові докази вилучені. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими Приморського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. // ztv.zp.ua

You may also like...