У Рівному злодій з Закапаття намагався втекти, вискочивши з 2-го поверху, але зламав ногу

Злочин він скоїв, перебуваючи під домашнім арештом

Завдяки пильності небайдужих громадян, які 26 жовтня вчасно зреагували та повідомили на спецлінію «102» про підозрілого чоловіка, зловмиснику не вдалося втекти. Невідомий проник до приватного будинку у Рівному та намагався втекти, вистрибнувши із вікна другого поверху,  та зламав ногу.

Правоохоронці встановили особу чоловіка, ним виявився 34-річний житель Закарпаття, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Перебуваючи під домашнім арештом, він поїхав на Рівненщину, де тимчасово мешкав у своєї знайомої. Учора, 26 жовтня, проник до одного із будинків обласного центру і викрав звідти понад 500 гривень, електронну книгу та золоті прикраси.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Сьогодні, 27 жовтня, слідчий повідомив йому про підозру у вчиненні крадіжки із проникненням у житло та підготував клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України триває, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області. // Zakarpattya.net.ua

You may also like...