У Шевченківському районі Києва оперативники затримали дует розбійників

Зловмисники побили чоловіка, застосували газовий балончик,  забрали у нього мобільний телефон і втекли. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Подія трапилася неподалік від станції метрополітену «Берестейська». До чергової частини Шевченківського управління поліції звернувся чоловік та повідомив, що на нього напали.

На місце події оперативний черговий негайно направив слідчо-оперативну групу та співробітників карного розшуку. Заявник розповів правоохоронцям, що він ішов додому, коли до нього підбігли двоє незнайомців, побили та застосували газовий балончик.

У ході проведення першочергових розшукових (слідчих) дій правоохоронці затримали нападників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 27-річний та 30-річний кияни, які раніше у поле зору правоохоронців не потрапляли.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...