У Шевченківському районі столиці затримали дует грабіжників

Зловмисники відібрали у чоловіка мобільний телефон. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Шевченківського управління поліції звернувся 34-річний киянин, який повідомив, що на вулиці Старовокзальній його пограбували невідомі. Оперативний черговий негайно направив за вказаною адресою слідчо-оперативну групу та співробітників карного розшуку.

Як розповів заступник начальника відділу поліції №1 Шевченківського управління поліції Олег Гурчин, потерпілий надав опис грабіжників оперативникам, які розпочали пошуки:

«Ми провели комплекс оперативно-розшукових заходів та проглянули записи з вуличних камер відеоспостереження. А відтак встановили напрямок руху зловмисників, а за годину їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Затримані – мешканці Житомирської та Кіровоградської областей, 1983 та 1978 років народження. Вони зізнались у скоєному та слідчі вилучили у них речовий доказ – мобільний телефон потерпілого.

«За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру, їм загрожує до шести років позбавлення волі», – додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...