У столичному гаражному кооперативі водій стріляв у власника мотоциклу

Причиною конфлікту із застосуванням зброї став припаркований мотоцикл, який заважав проїхати водієві. Аби змусити прибрати транспортний засіб з дороги, зловмисник вистрілив у власника з травматичного пістолета, після чого втік з місця злочину. Розпочато кримінальне провадження.

До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з гаражів на вулиці Березняківській стрілянина та поранено чоловіка. За вказаною адресою негайно виїхали екіпаж патрульної поліції, слідчо-оперативна група та лікарі.

Нет описания фото.

Як розповів начальник відділу Дніпровського управління поліції Володимир Кононенко, правоохоронці встановили, що між двома чоловіками стався конфлікт через те, що мотоцикл одного з них нібито перегородив дорогу, чим заважав рухатися іншому:

“У результаті автовласник дістав травматичну зброю і кілька разів вистрілив у опонента, а сам з місця злочину поїхав. Потерпілого – 29-річного місцевого мешканця у задовільному стані доставили до лікарні. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує”.

На изображении может находиться: один или несколько человек и текст

Працівники поліції провели невідкладні розшукові заходи, у ході яких встановили особу підозрюваного. Це – уродженець Черкаської області, 1974 року народження, раніше не судимий. При собі чоловік мав зареєстрований пістолет для відстрілу гумовими кулями, калібр якого співпадає з вилученими з місця події гільзами. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а експерти вилучили зброю та направили на проведення експертного дослідження.

Слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає до семи років тюремного ув’язнення.

Затриманому оголошено про підозру та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...