У столиці чоловіка засуджено до 14 років позбавлення волі за вбивство та розбійний напад

Під час розслідування розбою правоохоронці також встановили, що зловмисник причетний до тяжкого злочину, який він вчинив за два роки до цього.

Нагадаємо, у травні 2018 року на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у приміщенні по вулиці Героїв Дніпра скоєно розбійний напад. Для документування злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Зі слів працівниці закладу, відвідувач пригрозив їй пістолетом та почав вимагати гроші. Дівчина не стала сперечатися з незнайомцем та вийшла до підсобного приміщення, а зловмисник у цей момент забрав із каси близько 4 000 гривень та намагався втекти. У той же час свідок події зупинив правопорушника та тримав його до приїзду працівників поліції.

Під час досудового розслідування слідчі поліції ще й встановили причетність затриманого до вбивства жінки у липні 2016 року. Тоді чоловік працював сантехніком і приїхав на виклик у квартиру в Оболонському районі столиці. Переконавшись, що господиня одна в оселі, зловмисник задушив її мотузкою, а потім зірвав із шиї золотий ланцюжок, забрав 10 000 гривень та втік.

Вироком Оболонського районного суду у місті Києві за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, чоловіка засудили до чотирнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...