У столиці оперативники затримали чоловіка, який намагався вбити власного батька

Під час сімейного конфлікту зловмисник вчинив бійку з родичем, а потім декілька раз вдарив його ножем в шию. Наразі 72-річний потерпілий перебуває у важкому стані в реанімації. Фігуранту оголошено про підозру, санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

На спецлінію 102 від лікарів надійшло повідомлення про те, що біля будинку на проспекті Георгія Ґонгадзе вони надають допомогу чоловіку із ножовими пораненнями шиї. За адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та оперативні працівники.

Возможно, это изображение (в помещении)

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Подільського управління поліції Юрій Трембіцький, завдяки оперативному реагуванню правоохоронці одразу розшукали зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Ми з’ясували, що між батьком та сином виникла сварка, через те що останній впродовж тривалого часу ніде не працює та не має джерела заробітку. Під час з’ясування відносин фігурант спочатку вчинив бійку із родичем, а потім ножем декілька раз вдарив чоловіка у шию, після чого покинув його та пішов з помешкання».

72-річного потерпілого лікарі у важкому стані госпіталізували до медичного закладу, наразі він перебуває у реанімації. Поліцейські вилучили лезо ножа, яким, ймовірно, були спричинені тілесні ушкодження, та інші речові докази.

«За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною другою статті 15, частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – це закінчений замах на вбивство. Окрім цього слідчий підготував клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі» – додав Юрій Трембіцький.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...