У столиці слідчі довели причетність зловмисника до 17 квартирних крадіжок та грабежів

Поліцейські затримали зловмисника під час чергового правопорушення. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Впродовж року до чергової частини Дніпровського управління поліції надходили повідомлення про крадіжки з квартир киян. Зловмисник викрадав із осель цінні речі, зокрема золоті прикраси, гроші, комп’ютерну техніку та телефони.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, під час огляду місць події правоохоронці помітили, що зловмисник обкрадав лише квартири на другому поверсі. Проникав до приміщення за допомогою викрутки, якою віджимав вікна.

«Ми проаналізували кожне правопорушення та з’ясували, що до злочину причетна одна і та ж особа. Однак зловмисник попався після пограбування жінки. Ним виявився уродженець сусідньої держави, 1979 року народження, раніше судимий за аналогічні злочини. У ході слідства чоловік зізнався, що скоїв 17 квартирних крадіжок. Викрадені речі здавав у ломбарди або збував на ринках, а отримані кошти витрачав на власні потреби», – додав начальник управління.

Слідчі Дніпровського управління поліції розслідують два кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж), а також за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігуранту оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочинів та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...