У столиці судитимуть іноземця, який завдав тяжких тілесних ушкоджень товаришу

Обвинувальний акт відносно фігуранта направлено до суду. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталася навесні нинішнього року у Дніпровському районі столиці. Тоді до поліції надійшло повідомлення про ножове поранення 36-річного чоловіка у багатоповерхівці на вулиці Пожарського. За викликом прибули слідчо-оперативна група територіального управління поліції, лікарі «швидкої» та екіпаж патрульних.

Нет описания фото.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, на місці події співробітники поліції встановили, що напередодні чоловік прийшов додому до знайомого. Однак у під’їзді будинку між ними виникла сварка, яка переросла у бійку.

«Зловмисник у розпалі інциденту вдарив свого опонента ножем у груди й живіт та втік. Згодом працівники карного розшуку затримали підозрюваного, це – 40-річний уродженець іншої держави, який останнім часом мешкав у столиці. Правопорушник притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганські дії», – розповів правоохоронець.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На період досудового розслідування за рішенням суду чоловік перебував під вартою.

Слідчі в повному обсязі зібрали доказову базу причетності фігуранта до вчинення правопорушення: висновки експертиз, наявність речових доказів тощо. У подальшому під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури №4 матеріали провадження з обвинувальним актом передали до Дніпровського районного суду.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...