У столиці затримали крадія велосипеда

Зловмисник за допомогою підручних засобів перерізав замок транспортного засобу, сів на нього та поїхав, однак невдовзі його затримали правоохоронці. Викрадене майно слідчі повернули власнику, а за фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження.

До Подільського управління поліції звернувся чоловік, який повідомив про крадіжку велосипеду з будинку на вулиці Межигірській. До заявника на місце події виїхала слідчо-оперативна група, а орієнтування транспортного засобу передали патрулям та профільним службам.

Возможно, это изображение (1 человек, велосипед и на открытом воздухе)

Під час відпрацювання території працівники кримінальної поліції виявили підозрілого чоловіка на велосипеді, схожому за описом, наданим потерпілим. Правоохоронці зупинили 32-річного киянина, який під час спілкування зізнався, що вказаний транспортний засіб йому не належить. Слідчі вилучили велосипед та повернули його заявнику, а порушника доставили до Подільського управління поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі. Наразі перевіряється причетність фігуранта до скоєння аналогічних злочинів на території столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...