У столиці затримали пару дебоширів, які нанесли тілесні ушкодження поліцейському

За даним фактом розпочато кримінальне провадження та проводиться досудове розслідування. За скоєне зловмисникам загрожує до п’яти років тюремного ув’язнення.

Близько одинадцятої години вечора по спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що в квартирі одного із будинків на вулиці Генерала Наумова шумлять сусіди і чути звуки бійки. На місце події оперативний черговий направив найближчий екіпаж патрульних поліцейських.

Прибувши на виклик, біля дверей вказаної заявником квартири правоохоронці почули крики жінки. Після того, як двері до житла ніхто не відчинив, патрульні відкрити їх самостійно, адже вважали, що є загроза життю особи, яка там знаходиться.

В середині на поліцейських чекали п’ятеро чоловіків, які були на підпитку, та жінка, яка відразу кинулася в бійку до правоохоронців. Один із поліцейських намагався її заспокоїти та пояснити ситуацію, проте в розмову втрутився чоловік та вдарив одного з них. Відтак, задля припинення правопорушення поліцейські застосували до порушника фізичну силу. В момент затримання дебошира жінка також вчинила опір та вдарила правоохоронця.

Раніше не судимого уродженця Київської області, 1989 року народження, та його 37-річну спільницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Слідчим Святошинського управління поліції повідомлено фігурантам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, та подано клопотання до суду для обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...