У столиці затримали нападника, який ножицями та ножем завдав тяжких поранень перехожому

Порушник, перебуваючи напідпитку, спровокував конфлікт з чоловіком, у ході якого спочатку ножицями, а потім складним ножем вдарив у грудну клітину потерпілому. Останній наразі у важкому стані перебуває в лікарні.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від медпрацівників про те, що вони надають допомогу 33-річному чоловіку з проникаючими ножовими пораненнями грудної клітки. В лікарню до потерпілого вирушила слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції для з’ясування всіх обставин.

Правоохоронці встановили, що на вулиці 26-річний місцевий мешканець, перебуваючи напідпитку, спровокував конфлікт із перехожим, під час якого спочатку ножицями, а потім складним ножем завдав два проникаючих поранення в грудну клітину потерпілого, після чого втік.

Оперативники упродовж кількох годин встановили нападника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці також вилучили знаряддя злочину та направили його на експертне дослідження.

За даним фактом слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та повідомили затриманому про підозру. На час слідства фігурант перебуватиме під вартою, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...