В центрі Одеси хуліган пошкодив трамвай та побив його кермувальницю

За скоєне правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Подія сталася наприкінці лютого по обіді на вулиці Преображенській. Поліцейські встановили, що того дня нетверезий чоловік почав дебоширити ще в салоні рухомого трамваю, де безпідставно чіплявся до пасажирів та лаявся у їх бік.  На зупинці правопорушник вибіг на вулицю, розбив вікно дверцят і дзеркало заднього виду транспорту, завдавши комунальному підприємству збитки на суму майже 4000 гривень. Водійка електротранспорту вийшла з-за керма і зробила зауваження дебоширу, на що той вдарив її та почав тягнути за одяг. Жінка впала, а чоловік розпилив їй в обличчя перцевий газ.

Постраждала звернулась по медичну допомогу. Внаслідок протиправних дій нападника вона отримала хімічний опік кон’юнктиви очей І ступеня та садна гомілок, що, за висновком експертизи, є легкими тілесними ушкодженнями.

«Ми розпочали кримінальне провадження та, зібравши достатньо доказів, під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю із застосуванням спеціального пристосованого предмета для нанесення тілесних ушкоджень. Це правопорушення карається  позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває», – розповів начальник слідчого відділу відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Павло Гавришко.

Одеське районне управління поліції № 1

You may also like...